Protesebehandling Søborg

Tandprotesebehandlinger i Søborg

Hvis du mangler tænder, og det udgør et funktionelt eller æstetisk problem, kan de manglende tænder ofte erstattes af en hel- eller delprotese, hvor tænderne erstattes af plasttænder. Hos Tandlæge Steffen Lauritzen i Søborg har vi mange års erfaring med protesebehandlinger til unge som gamle. Her går vi altid op i at skabe et flotte og funktionelle resultater der holder mange år frem.

Individuelle løsninger til proteser

En delprotese er ofte forsynet med små bøjler, der griber om de resterende naturlige tænder. Dette er en stabil løsning, der skaber mulighed for at bevare egne tilbageværende tænder. Herfra er det også muligt at udvide protesen om nødvendigt. Herudover er det muligt at erstatter tænder med en helprotese.

Modsat en delprotese erstatter en helprotese alle tænder i over- eller undermund. En helprotese er i høj grad et håndværk, som bør udføres meget omhyggeligt for at protesen sidder så godt som muligt. Derfor laves de ud fra præcise aftryk fra tilbageværende tænder og/eller gummer. Dette har vi stor erfaring med og det er vigtigt for os at din protese sidder ordentligt, sådan at den f.eks. ikke gnaver i dine gummer når du tygger.

Hjælp til tandprotese i Søborg

Vi har mange års erfaring inden for protesebehandlinger og har stor ekspertise i at finde en løsning, der er skræddersyet det individuelle behov. Så tøv ikke med at kontakte os for mere info om tandproteser og protesebehandlinger.

Kyndig rådgivning om proteser – kontakt os her

Vi er klar over, at et tandlægebesøg ikke altid står øverst på ønskelisten, og derfor går vi højt op i at give dig den bedst mulige oplevelse. Vi sætter dig grundigt ind i, hvad det er for en behandling, du skal gennemgå, og vi giver kyndig vejledning gennem hele processen.

Kontakt os her i dag på telefon (+45) 39560307 eller mail soeborgtand@gmail.com, og book tid til et tjek.

 

 

Sidebar