Paradentosebehandling

Paradentosebehandling
og Kirurgi i Søborg

Som tandlæge og tandplejere i Søborg tilbyder vi løsninger, der giver den bedst mulige behandling mod paradentose.

Paradentose og hvorfor det skal behandles

Paradentose er en tandsygdom, hvor knoglen omkring tænderne langsomt nedbrydes. Ved hyppig behandling med grundig rensning af alle ramte tænder og optimering af mundhygiejnen kan sygdommen dog holdes i bero. Skulle der trods behandling være områder, hvor sygdommen udvikler sig, kan behandlingen eventuelt suppleres med en tandkødsoperation. Behandles sygdommen ikke i tide, vil tænderne blive løse og med tiden falde ud.

Hvem kan få paradentose?

Paradentose rammer op til 40% af befolkningen i Danmark. Af den grund er det vigtigt med regelmæssige undersøgelser, sådan at sygdommen kan opdages i tide og man kan sætte ind med en effektiv behandling. Skulle du få diagnosticeret paradentose kan vi hjælpe dig med behandlingen på vores klinik i Søborg.

Paradentosebehandling i Søborg

Grunden til at paradentose bør behandles er for at forhindre en nedbrydning af den knogle og de fibre der holder tænderne fast i kæbeknoglen. En paradentosebehandling omfatter en grundig tand- og tandrodsrensning, som sikre at tandkødet lægger sig pænt op af tænderne igen. Ved rensning af tænderne fjernes tandsten og bakterier, og på samme tid glattes rodoverflader af. På den måde vil det blive sværere for bakterier at sætte sig på rodoverfladen igen. Ved behandling vil du altid blive tilbudt lokalbedøvelse som kan holde smerter fra ømt eller hævet tandkød nede.

Herudover kan du selv bidrage til din paradentosebehandling, ved dagligt at rengøre dine tænder grundigt. Vi hjælper dig selvfølgelig med hvordan du bedst renser dine tænder og holder paradentosen i bero.

 

Kyndig vejledning til din paradentosebehandling

Vores tandplejere har stor ekspertise inden for paradentosebehandling og kan give kyndig vejledning og behandling, som er med til at forebygge, at problemet udvikler sig. ​Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Sidebar