Vedrørende Corona Virus (covid-19)

Vedrørende Corona Virus (covid-19)

Vedrørende Corona Virus (covid-19) 

 

For at passe bedst muligt på dig og vores øvrige medborgere, når du besøger vores tandklinik, tager vi i øjeblikket særlige forholdsregler.

Det vigtigste er, at du kun må møde på klinikken, hvis du har lavet en aftale med os på forhånd, samt at du ikke har symptomer fra luftvejene, eller hoster meget.

Vi har midlertidigt lukket for online booking, derfor skal du ringe til os på tlf. 39560307 for at aftale en tid.

Derudover, gælder følgende:

  • Du skal møde til den aftalte tid – lad være med at komme før, og lad være med at have ledsagere med, da vi ikke må have gæster i vores venteværelse.
  • Når du ankommer til klinikken, og inden du går igen, skal du spritte dine hænder af i venteværelset.
  • Vi arbejder for tiden med ekstra værnemidler for alles sikkerhed – derfor bliver dit besøg pålagt et ”ekstraordinært hygiejnetillæg i forbindelse med Covid-19” på kr. 51,- som dækker lidt af klinikkens ekstraordinære udgifter.

Klinikken følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR), samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona virus. Dette indebærer blandt andet, at behandlingsrum, venteværelse, dørhåndtag og overflader bliver rengjort imellem hver patient, så vi hele tiden opretholder en hygiejnestandard, der sikrer at det er trygt at gå til tandlægen.

Vi følger udviklingen tæt, og tilpasser hele vores forholdsregler, så vi er på forkant. Hvis du er interesseret i løbende at holde dig opdateret, så find os på Facebook.

Det understreges, at risiko for smitte er minimal i tandlægepraksis – denne midlertidige ordning skal begrænse spredning af virus generelt, og derigennem beskytte de medborgere, hvis helbred ikke kan tåle den belastning, en infektion med covid-19 ville udgøre.

Vi takker for din forståelse.

 

Med venlig hilsen

Tandlæge Steffen Lauritzen

 

 

Sidebar