Vedrørende Corona Virus (covid-19)

Vedrørende Corona Virus (covid-19) – opdatering 31. marts 2020

 

For at passe bedst muligt på dig og vores øvrige medborgere, når du besøger vores tandklinik, tager vi i øjeblikket særlige forholdsregler.

For at imødekomme Statsministerens anbefalinger omkring spredning af covid-19, har vi lukket tandklinikken næsten helt i den kommende tid. Hvis du har en tid hos os, vil du blive kontaktet.

Har du tandpine, eller et akut opstået problem, står vi klar til at hjælpe dig. Vi holder telefonen åben for henvendelser – bemærk dog, at telefontiden kun er på hverdage fra kl. 8-12!

Har du et problem, som ikke kan udskydes, så har vi som altid beredskabet klar, så vi kan fortsat hjælpe dig med nødvendig tandbehandling på klinikken.

Klinikken følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR), samt Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Corona virus. Vi følger udviklingen tæt, og tilpasser løbende vores forholdsregler, så vi hele tiden er på forkant.

Det understreges, at risiko for smitte er minimal i tandlægepraksis – denne midlertidige ordning skal begrænse spredning af virus generelt, og derigennem beskytte de medborgere, hvis helbred ikke kan tåle den belastning, en infektion med covid-19 ville udgøre.

Vi takker for din forståelse.

 

Med venlig hilsen

Tandlæge Steffen Lauritzen